VERITASKLINIKEN

Fillers

Fillers | Veritaskliniken Privat

Vi på Veritaskliniken jobbar med olika filles beroende på vad som ska åtgärdas. Exempel på områden och behandlingar där vi använder fillers som en del av behandlingen är:

 läppförstoring

 läppkorrigering

 ringar under ögonen

 rynkreducering

 förbättring av hudkvalitet

 skulptering av kindben, käkben, haka m.m.

Det som vi kallar för filles är en samling olika fyllnadsmedel som injiceras på olika nivåer i huden och som används för att skapa volym, skulptera, reducera rynkor eller förbättra hudkvalitet.

Vi på Veritaskliniken jobbar enbart med filler preparat som är tillverkade av väletablerade leverantörer och där en gedigen mängd studier påvisat att produkten uppfyller de krav vi har. Vi använder inga permanenta preparat hos oss utan de absorberas av kroppen under en period på mellan 6-12 månader beroende på produkt och behandlat område.

Vi jobbar med preparat som bygger på hyaluronsyra. När kroppen blir äldre minskar produktionen av naturligt förekommande hyaluronsyra i hudens bindväv vilket leder till minskad elasticitet och uppkomst av rynkor. Hyaluronsyra binder vatten och ger på så sätt volym till huden.

Beroende på vilket område som skall behandlas och vilken effekt man vill uppnå används olika metoder.

Volym och ansiktskonturering

Tillvägagångssätt

Vid behandlingen sprutas fillers in i rynkan med en tunn nål. Behandlingen tar ca 30 minuter och resultatet syns direkt. Vid injektion i läppar kan det kännas något mer och vid behov ges bedövning.

Allergiska reaktionen och biverkningar är sällsynta eftersom hyaluronsyra är ett kroppseget material. Man kan ibland se rodnad, svullnad och eventuellt blåmärken som är relaterade till nålsticket.

Resultatet syns omgående.

Hudkvalitet

Vi jobbar med en filler produkter för att skapa bättre hudkvalitet. Denna behandling återfuktar, slätar ut och skapa elasticitet i huden.

Resultatet syns efter ett par dagar och varar i upp till 9 månader.

Återfuktning/hydrate

Den här filler behandlingen återfuktar huden på djupet och ger ökad spänst och lyster. Behandlingen är lämplig för att förbättra hudens kvalitet i ansikte samt för känsliga och utsatta områden som händer och dekolletage.

OBS. Alla våra fillerbehandlingar utförs av leg. sjuksköterska/läkare. Fillerbehandling bör ej utföras under graviditet eller amning.

Klarna