VERITASKLINIKEN

Medicinska Ansiktsbehandlingar

Medicinska ansiktsbehandlingar | Veritaskliniken

Vi använder kemisk peeling från NeoStrata. Vi har valt att jobba med Neostratas produkter då de ligger i absolut framkant när det gäller kemisk peeling. Det är medicinska produkter och inte kosmetiska därav ger de mycket fina resultat.

Vad kan jag förvänta mig av NeoStratas kemiska peeling:

 Avlägsnar döda hudceller från ytan

 Normaliserar cellförnyelsen

 Minimerar tilltäppning av porer

 Ger jämnare hudton

 Ger ökad fyllighet och fasthet

Hur går behandlingen till?

Under behandlingen appliceras en hög koncentration av glykolsyra på det yttersta hudlagret, denna får sedan verka en kort tid under övervakning. Behandlingen avslutats genom att glykolsyran neutraliseras på huden. Hela behandlingen tar mellan 20-30 minuter.

Beroende på din hudtyp och kvalite på hud använder vi olika styrkor på peeling Neostrata som vi använder finns i styrkorna 20%, 35%, 50% och 70% glykolsyra val av styrka avgör vi efter att vi titatt på din hud och vilket resultat du önskar uppnå.

Viktigt att upprätthålla resultatet

Vi rekommenderar att när du börjar med peeling att du rivstartar och kommer regelbundet de första veckorna, för att kicka igång processen och få ett bra resultat. Efter det räcker det att komma några gånger per år för att upprätthålla och bevarar det fina resultatet. Vår personal kommer att rekommendera dig produkter från Neostrata som passar din hudtyp som du regelbundet bör använda hemma. Vi har de flesta av Neostratas hudvårdsserier och som tidigare nämnts är NeoStrata medicinsk hudvård och därmed väldigt effektiva därför bör du prata med oss innan du väljer serie att använda för hemmabruk.Här kan du läsa mer om produkterna

AHA-peel

Behandlar Solskador, hud med aknetendens, känslig tunn hud, hyperpigmenteringar och miljöpåverkad skadad hud.

Aktiva ingredienser

Alpha hydroxy acids (samlingsnamn för koncentrerade frukt, socker (glykol) och milda mjölksyror).

Klarna