VERITASKLINIKEN

Vaginal Tightening

Vaginal Tightening | Veritaskliniken

Om du lider av stressinkontinens eller förslappning i din bäckenbottenmuskulatur behandlar vi det effektivt med laser oftast räcker det med bara en behandling vid medelsvår stressinkontinens.

Kvinnors bäckenbotten försvagas ofta med åren. Detta gäller särskilt kvinnor som fött barn. Det kan leda till svårigheter att hålla tätt (stressinkontinens) vid fysisk aktivitet, hopp och dans men även hosta, nysningar och skratt. Varje gång läcker en liten mängd urin vilken kan vara invalidiserande för den enskilda. Besvären kan också uppstå i ung ålder.

Försvagade bäckenbottenmuskler kan även leda till försämrad upplevelse av sexuallivet för kvinnan och hennes partner.

På Veritaskliniken var vi först i Sverige med att erbjuda laserbehandling för att strama upp vävnaden vaginalt. Behandlingen är i stort sett smärtfri och ingen rekonvalescens krävs, man kan återgå direkt till daglig aktiviteter. Effekten av behandlingen är utmärkt och patienterna blir i regel av med sin stressinkontinens och upplever en positiv effekt på sexuallivet.

Traditionell behandling är annars träning av bäckenmuskulaturen samt eventuellt operation.

Tillvägagångssätt
Behandlingen sker med ett anpassat lasermunstycke. Behandlingen är i stort sett smärtfri. Vanligtvis krävs endast en behandling. Konsultation och behandling utförs av specialistläkare

Klarna