VERITASKLINIKEN

NeoStrata Clarifying Cleanser

Fler bilder

20+ 25+ 30+ 35+ 45+ 55+
 Auktoriserad av NeoStrata®
NeoStrata Clarifying Cleanser
335 SEK
ELLER

Tillgängligt: I lager

: 3 kvar
1-3 arbetsdagar
Klarna      
En tvålfri, skummande rengöringsgel som framförallt rekommenderas vid akne, rosacea, atopisk dermatit, eksem etc. Även för hud med infektion/inflammation. Ger en mild och skonsam rengöring av huden. Huden torkas inte ut. Ger behaglig lindring för yttorr hy.
Vikt: 200 ml
Beskrivning

Detaljer

NeoStrata Clarifying Facial Cleanser är ett fuktgivande, tvål-fritt, skummande rengöringsmedel, som har en unik kombination av 4 % PHA (glukonolakton), en mycket fuktgivande PHA, och triklosan, ett brett spektrum antibakteriellt ämne, för att rengöra och återfukta.NeoStrata Clarifying Facial Cleanser kan användas på även den mest känsliga huden utan att irritera eller avlägsna essentiella lipider. Denna milda, fuktgivande rengörare kan användas som en del av en daglig hudvårdsrutin, för alla hudtyper och är särskilt lämplig för användning på fet och acnebenägen hud, eller på hud som ofta irriteras av tvål. Gör att huden känns ren med en mjuk förfinad struktur. Fri från doftämnen.
Mer information

Mer information

Tillverkare

Neostrata

Använding

Rengöring

Användning

Applicera en måttlig mängd på våt hud och massera försiktigt för att producera ett lödder. Skölj noga med vatten. Detta rengöringsmedel kan användas tillsammans med andra NeoStrata produkter.

Recensioner

Andra som tittade på NeoStrata Clarifying Cleanser tittade även på

Klarna