VERITASKLINIKEN

NeoStrata Clarifying Facial Cleanser

Fler bilder

NeoStrata Clarifying Facial Cleanser
299 :-
En tvålfri, skummande rengöringsgel som framförallt rekommenderas vid akne, rosacea, atopisk dermatit, eksem etc. Även för hud med infektion/inflammation. Ger en mild och skonsam rengöring av huden. Huden torkas inte ut. Ger behaglig lindring för yttorr hy.
Vikt: 200 ml
ELLER
Klarna      
Beskrivning

Detaljer

NeoStrata Clarifying Facial Cleanser är ett fuktgivande, tvål-fritt, skummande rengöringsmedel, som har en unik kombination av 4 % PHA (glukonolakton), en mycket fuktgivande PHA, och triklosan, ett brett spektrum antibakteriellt ämne, för att rengöra och återfukta. NeoStrata Clarifying Facial Cleanser kan användas på även den mest känsliga huden utan att irritera eller avlägsna essentiella lipider. Denna milda, fuktgivande rengörare kan användas som en del av en daglig hudvårdsrutin, för alla hudtyper och är särskilt lämplig för användning på fet och acnebenägen hud, eller på hud som ofta irriteras av tvål. Gör att huden känns ren med en mjuk förfinad struktur. Fri från doftämnen.
Mer information

Mer information

Använding

Rengöring

Användning

Applicera en måttlig mängd på våt hud och massera försiktigt för att producera ett lödder. Skölj noga med vatten. Detta rengöringsmedel kan användas tillsammans med andra NeoStrata produkter.

Recensioner

Andra som tittade på NeoStrata Clarifying Facial Cleanser tittade även på

Klarna      
Club
Veritas
15% rabatt

på första köpet.

Gå med i Veritasklinikens kundklubb "Club Veritas" för att bli bland de första som får information, erbjudanden och de senaste nyheterna.