VERITASKLINIKEN

NeoStrata Facial Cleanser

NeoStrata Facial Cleanser
299 :-

En hudvårdande, uppfräschande rengöringsgel med PHA som passar alla hudtyper, även extremt känslig hud. Produktens sammansättning rengör milt och återfuktar effektivt huden

Vikt: 100 ml
ELLER
Klarna      
Beskrivning

Detaljer

NeoStrata Facial Cleanser är tvål- och doftfri. Denna produkt är framtagen för att varsamt exfoliera och rengöra utan att torka ut huden. NeoStrata Facial Cleanser är lämplig för alla hudtyper, och är särskilt fördelaktigt när den används med terapeutiska hudregimer. Denna produkt är perfekt för dem som har känslig hud eller efter en hudbehandling. NeoStrata Facial Cleanser är allergivänlig och formuleras med 4% Glukonolakton.
Mer information

Mer information

Använding

Rengöring

Användning

Applicera en måttlig mängd på våt hud och massera försiktigt för att täcka hela ansiktet. Skölj med vatten. Använd två gånger dagligen eller enligt anvisningar från en läkare.

Ingredienser

Aqua (Water), Gluconolactone, Triethanolamine, Polyquaternium-10, Propylene Glycol, PEG-80 Sorbitan Laurate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Laureth Sulfate, Glycine, Disodium Cocoamphodiacetate, Panthenol, Sodium Chloride, Propylparaben, Methylparaben, Phenoxyethanol.

Recensioner

Andra som tittade på NeoStrata Facial Cleanser tittade även på

Klarna      
Club
Veritas
15% rabatt

på första köpet.

Gå med i Veritasklinikens kundklubb "Club Veritas" för att bli bland de första som får information, erbjudanden och de senaste nyheterna.