VERITASKLINIKEN

NeoStrata Intensive Eye Therapy

20+ 25+ 30+ 35+ 45+ 55+
 Auktoriserad av NeoStrata®
NeoStrata Intensive Eye Therapy
599 SEK
ELLER

Tillgängligt: I lager

: 1 kvar
1-3 arbetsdagar
Klarna      
Få klarare och ungdomligare ögonkontur med denna allsidiga formula som korrigerar de främsta tecknen på åldrande i ögonområdet. Den unika sammansättningen bygger upp den ömtåliga huden i ögonkonturen och gör den fylligare med hjälp av flera olika tekniker. Krämen innehåller stamceller från äppleextrakt som gör att hudens egna celler lever längre och får huden att se yngre ut. Peptider stimulerar hudens vävnad till att producera mer kollagen och tillsammans med patenterad NeoGlucosamineTM stärks kollagenets omgivande stödstruktur. Ögonkonturen ser ut att ha fått ett ”lyft” och kråksparkar slätas ut inifrån och ut. Koffein hjälper till att minska påsighet medan hyaluronsyra gör huden mjuk och smidig. E-vitamin har antioxiderande egenskaper.
Vikt: 15 g
Beskrivning

Detaljer

Skin Active Intensive Eye Therapy används för att bekämpa kråksparkar och påsar under ögonen genom sitt multimekaniska tillvägagångssätt. NeoStrata Skin Active Intensive Eye Therapy fyller upp de djupa hudlagren, jämnar ut linjer och rynkor inifrån ut så att ögonområdet får ett lyft.Intensive Eye Therapy innehåller den unika SynerG Formulan 6.0 som bygger upp och fyller ut de djupa hudlagren. Detta ger exceptionella resultat. Produkten innehåller även äpplestamcellextrakt som skyddar livslängden av hudens egna celler, så att huden beter sig som om den vore yngre. Produkten innehåller även peptider som stimulerar komponenter i hudens matrix att producera mer kollagen. Tillsammans med det patenterade NeoGlucosamine förstärker peptiderna kollagenets omgivande stödstruktur. Ögonen får sig ett lyft och kråksparkar jämnas ut.NeoGlucosamine hämmar också ett nyckelenzym i melaninbildningen, vilket minskar uppkomsten av ojämn pigmentering. NeoStrata Skin Active Intensive Eye Therapy innehåller också koffein som ”tömmer” påsar och svullnader under ögonen. Produkten innehåller även hyaluronsyra som fungerar som en naturlig fuktmagnet. Slutligen innehåller denna ögonkräm antioxidanten E-vitamin och skyddar huden runt ögonen mot fria radikaler.Resultatet av denna unika formula är att man får märkbart yngre ögon. NeoStrata Skin Active Intensive Eye Therapy är testad av ögonläkare.
Mer information

Mer information

Tillverkare

Neostrata

Användning

Applicera försiktigt runt ögonen tills krämen försvinner in i huden. Använd en gång om dagen i två veckor. Använd därefter två gånger om dagen.

Recensioner

Kundrecensioner (1)

Betyg
Jag har provat många ögonkrämer tidigare utan resultat. Faktum är att jag inte märkte någon skillnad med denna ögonkräm heller, förändringen sker successivt. Jag hade använt krämen i ca 5 månader utan uppehåll när jag glömde ta med krämen till landet. Efter 4 dagar utan min ögonkräm var påsarna skrämmande påtagliga, det var då jag insåg att krämen faktiskt gjort enorm skillnad. Nu har jag dubbel uppsättning av ögonkrämen, en hemma och en på landet.
Skapat: 2017-06-19
Betyg: 5 - 1 Recensioner
Klarna