VERITASKLINIKEN

NeoStrata Matrix Support spf 30

20+ 25+ 30+ 35+ 45+ 55+
 Auktoriserad av NeoStrata®
NeoStrata Matrix Support spf 30
599 SEK
ELLER

Tillgängligt: I lager

: 1 kvar
1-3 arbetsdagar
Klarna      
Denna avancerade dagkräm är skapad med utgångspunkt i tre kliniskt bevisade effektiva tekniker som var och en har en unik verkan. Tillsammans stärker och reparerar de huden på ett överlägset sätt. Peptider stimulerar kol- lagenproduktionen långt nere i vävnadslagren. Patenterad NeoGlucosamineTM och retinol verkar tillsammans för att bygga upp hudens naturliga stöd, vilket gör att huden blir fastare och får mer spänst. Ett antioxiderande komplex hjälper till att skydda hudens vävnad och neutraliserar fria radikaler. UVA- och UVB-filter skyddar huden från solens skadliga strålar. NeoGlucosamineTM hämmar också tyrosinas, ett enzym som är aktivt vid kroppens produktion av melanin. Tack vare detta minskas missfärgningar på huden.
Vikt: 50 g
Beskrivning

Detaljer

NeoStrata Skin Active Matrix Support SPF 30 reparerar hudens matrixstödstruktur och minskar uppkomsten av ojämnt pigment. Detta är en daglig fuktighetskräm som gör huden fastare och lenare samt håller huden skyddad från yttre påfrestningar. Matrix Support SPF 30 innehåller den avancerade SynerG Formula 8.0 som innefattar tre kliniskt beprövade tekniker, alla är en unik åtgärd för att få en bättre reparation av hyn samt för att stärka huden. Peptider ökar produktionen av kollagen i den djupa hudmatrixen.Det patenterade NeoGlucosamine och Retinol arbetar tillsammans för att bygga hyaluronsyra och hudens naturliga stödstruktur samt för att förbättra hudens fyllighet och fasthet. Dessa aktiva ingredienser bidrar också till att jämna ut rynkor från insidan och ut. Matrix Support SPF 30 innehåller också ett kraftfullt antioxidantkomplex i form av granatäpple, vitamin A- och E samt kaffe arabica som skyddar hudens matrix mot skador på kollagenet samt neutraliserar de fria radikalerna. Dessa aktiva ingredienser gör att huden kan reparera sig själv.UVA- och UVB-filter skyddar huden från de brännande och skadliga effekterna på hudens åldrande pga. solexponering.NeoGucosamine och Retinol kombineras i denna formula för att öka cellförnyelsen, minska uppkomsten av fina linjer och rynkor samt förbättra hudens klarhet. NeoGlucosamine minskar även uppkomsten av missfärgning på huden.Matrix Support SPF 30 är icke-komedogen och orsakar inte acne.Fungerar även som nattkräm.
Mer information

Mer information

Tillverkare

Neostrata

Användning

Applicera dagligen efter rengöring på ansikte och hals. Använd också gärna extra solskydd efter behov vid längre solexponering.

Viss försiktighet

Retinol och NeoGlucosamine ™ ökar cellomsättningen och denna effekt kan orsaka övergående synlig och kännbar exfoliering. Detta är inget konstigt utan endast ett tecken på att produkten fungerar. Om den milda exfolieringen är obehaglig så kan du minska an

Recensioner
Klarna