VERITASKLINIKEN

NeoStrata Pigment Controller

20+ 25+ 30+ 35+ 45+ 55+
 Auktoriserad av NeoStrata®
NeoStrata Pigment Controller
499 SEK
ELLER

Tillgängligt: I lager

: 1 kvar
1-3 arbetsdagar
Klarna      
Intensivt pigmentreducerande lotion med antiaging effekt. Ger omedelbar lyster åt huden. Appliceras om kvällen. Vid eventuell användning även på dagtid appliceras SPF ovanpå!
Vikt: 30 ml
Beskrivning

Detaljer

NeoStrata Enlighten Pigment Controller är det tredje steget i den nya hudvårdsserien NeoStrata Enlighten. NeoStrata Enlighten Pigment Controller är en utvärtes blekande produkt som har utvecklats för att minska produktionen av tyrosinas och melanin. Detta gör att hudens ton blir jämnare, samt att det blir färre pigmenterade områden i framtiden. Denna produkt är fri från hydrokinon och innehåller några av de mest avancerade ingredienserna för att ge en fantastisk behandling för pigmenterad hy.
Mer information

Mer information

Tillverkare

Neostrata

Användning

Använd NeoStrata Enlighten Pigment Controller som en del i NeoStrata Enlighten-trion. Applicera NeoStrata Enlighten Pigment Controller efter rengöring med NeoStrata Enlighten Ultra Brightening Cleanser och Neostrata Enlighten Illuminating Serum. Applicera en gång dagligen i två veckor och öka sedan till två gånger om dagen när huden har vant sig vid produkterna.Optisk utjämnare för en omedelbart ljusare hy. NeoGlucosamine, retinol och stabiliserad vitamin C ökar cellförnyelsen, samt minskar missfärgning av huden. SabiWhite, ett beprövat alternativ till det starka och receptbelagda hydrokinon, arbetar för att minska det befintligt pigmenterade området samt göra det ljusare. Förhindrar att nya pigmenterade områden uppstår.

Viss försiktighet

Begränsa solexponering efter applicering av NeoStrata Enlighten Pigment Controller och använd alltid solskydd.

Recensioner
Klarna