VERITASKLINIKEN

NeoStrata Smooth Surface Daily Peel Pads

20+ 25+ 30+ 35+ 45+ 55+
 Auktoriserad av NeoStrata®
NeoStrata Smooth Surface Daily Peel Pads

Special Price 545 SEK

Ordinarie pris 599 SEK

ELLER

Tillgängligt: I lager

: 2 kvar
1-3 arbetsdagar
Klarna      

Peeling för dagligt hemmabruk. Framtagen för att förbättra klarheten och texturen i huden medan synbart minska uppkomsten av fina linjer och rynkor.

 Daglig ett-steg-peeling för hemmabruk

 Glykolsyraformula exfolierar och ökar cellförnyelsen

 Patenterad Aminofil® bygger hudens naturliga volym

Från skaparna av den ursprungliga Glykolsyra peelingen är denna peeling skapad för hemmabruk. Den går ner i huden skonsamt men effektivt med hjälp av ett NeoStrata-utvecklat penetreringssystem. Glykolsyra exfolierar och ökar cellförnyelsen för att rena porer, förfina hudens struktur och förbättra hudtonen. Den patenterade och revolutionerande Aminofil® bygger hudens naturliga volym och synligt minskar uppkomsten av fina linjer och rynkor. Resultatet gör huden fräschare, friskare med mjukare konsistens och jämnare ton. Denna enkla, ett-steg-peeling kräver inte sköljning eller neutralisering. Mjukgörare kan appliceras direkt efter användning. En idealisk behandling för att exfoliera och släta ut huden på en daglig basis.

Vikt: 60 ml
Mer information

Mer information

Tillverkare

Neostrata

Användning

Häll hela flaskan med lösning i burken med pads före första användningen. För bästa resultat, svep en pad över ansiktet på kvällen på rengjord hud, undvik läppar och ögon. Massera mjukt in resterande vätska. Följ upp med valfri kräm från NeoStrata. Undvik sol eller använd solskydd i samband med användning av denna alfahydroxisyra (AHA) produkt och även en vecka efter för att minimera risken för solkänslighet/solbränna. Kan användas dagligen.

Aktiva ingredienser

  • Glycolic Acid
  • AminoFil®

Viss försiktighet

Undvik sol eller använd solskydd i samband med användning av denna alfahydroxisyra (AHA) produkt och även en vecka efter för att minimera risken för solkänslighet/solbränna.

Recensioner
Klarna