VERITASKLINIKEN

Om oss

 • Mihai Gurau

  Mihai
  Dr. Medicinskt ansvarig

  Ägare och grundare av Veritaskliniken är Dr. Mihai Gurau

  2008 grunnade Mihai varumärket Veritas genom att starta Veritas Vårdcentraler, en på Ekerö och en i Upplands Väsby. 2010 startade Mihai Veritaskliniken på Östermalm, en läkarklinik med inriktning mot estetiska behandlingar.

  Dr. Mihai Gurau, specialist i allmänmedicin men även utbildad inom området estetiska behandlingar. Han är certifierad utav Wigmore Medical, London, inom filler- och botoxbehandlingar och har även utbildats på Dr. Kwons klinik i Seoul för kompetens inom trådlyft.

  På Veritaskliniken utför han de flesta behandlingar såsom, Fillers, Botox, Trådlyft och våra olika laserbehandlingar.

  Boka tid!

  • Angelica Monica Banu

   Angelica Banu
   Dr Plastikkirurg

   Dr. Angelica Banu är sedan 2003 specialist inom estetisk och rekonstruktiv plastikkirurgi på Emergency Hospital Bucharest och har över 13 års samlad erfarenhet inom estetisk kirurgi.

   2013 arbetade hon på Akademikliniken i Stockholm genom ett stipendiat för en fördjupad insikt i estetisk kirurgi.

   Sedan 2015 är Dr. Angelica Banu en extern medarbetare hos oss på Veritaskliniken och genomför följande behandlingar: Botox, Fillers (hyaluronsyra), PRP (Vampyrmetoden), Ögonlockslyft, Överläpsplastik

   Boka tid!

  • Lina Kalmkvist

   Lina Kalmvkist
   Leg. sjuksköterska

   Lina Kalmkvist är legitimerad sjuksköterska sedan 2014 och tog sin examen vid Sophiahemmet högskola. I slutet av 2016 utbildades Lina i injektionsteknik för estetisk behandling med fillers och muskelavslappnande vid Wigmore Medical i London.

   Lina utför följande behandlingar på Veritaskliniken:

   • Muskelavslappnande behandling: rynkreducering i ansiktet kring ögon och i panna.
   • Fillerbehandlingar: för volym och skulptering av kindben, käkben och haka, läppkorrigering samt behandling för rynkor, fina linjer och hudkvalité.
   • Fettreducering: av mage, lår, armar och kärlekshantag med CoolSculpting och reducering samt tightening av dubbelhaka med Belkyra.
   • IPL (Hudföryngring, små blodkärl i ansiktet, hårborttagning, pigmentering och solskadad hud).
   • Laser (4D, nagelsvamp, hudtightening, vårtor, peeling mfl).
   • Ansiktsbehandling med kemisk peeling från Neostrata.
   • PRP mot håravfall.

   Boka tid!

  • Fabian Gurau

   Fabian Gurau
   ST läkare inom estetisk och plastikkirurgi

   Dr Alexander Fabian Gurau är legitimerad läkare sedan 2015 och arbetar som ST läkare inom estetisk och rekonstruktiv plastikkirurgi sedan februari 2016.

   Fabian är certifierad utav Wigmore Medical, London, inom filler- och botoxbehandlingar och har även deltagit 1 vecka på Dr. Kwons klinik i Seoul för kompetens inom trådlyft.

   Sedan 2016 är Dr. Fabian Gurau en extern medarbetare hos oss på Veritaskliniken och genomför följande behandlingar: Fillers, Botox, Trådlyft.

   Boka tid!

  • Johanna Roxberger

   Johanna 
   Marknadsansvarig

   Johanna är marknadsansvarig på Veritaskliniken och jobbar för att vi alla ska leva upp till att vara en läkarklinik i patientens tjänst.

   Johanna har lång erfarenhet av att jobba med marknadsföring inom olika kanaler och tycker att det är extra kul att arbeta med personal och internt varumärkesbyggande i kombination med att informera marknaden om vilka vi är och vad vi står för.

   johanna@veritaskliniken.se

  • Andreea Antal

   Andreea Antal
   Administrativ koordinator

   Andreea Antal är administrativ koordinator på Veritaskliniken och jobbar för att hålla ihop alla delar på kliniken, hon är vår spindel i nätet. Från receptionen har Andrea benkoll på allt som händer på kliniken och hon ansvarar för kassa och bokningar.

   Dessutom är hon en fena på att skriva avtal och hålla kolla på alla juridiska aspekter som rör kliniken.

   info@veritaskliniken.se

Det finns inga produkter som matchar urvalet

Klarna